Vilka är vi?

Hej! Vi är Kostym – designbyrån som klär upp ditt varumärke, ditt företag och dina förpackningar. Vi är specialiserade inom konceptutveckling, förpackningsdesign och varumärkesutveckling.

Vad kan vi?

Vi tar inte bara fram skräddarsydd förpackningsdesign, utan även effektiva marknadsföringskampanjer, filmer, content och webbplatser. Det är du som uppdragsgivare och dina önskemål som styr.

Varför Kostym?

Med över 5000 förpackningslösningar i bagaget får du en erfaren, trygg och effektiv byrå med stor kunskap kring förpackning, analys, strategi och marknadsföring. Mindre snack. Mer förpackning.

Om du vill veta mer om hur det skulle vara att jobba med oss,
kontakta Fredrik på +46 72 525 12 30 eller fredrik@kostym.se


Kostym Designindustries är designbyrån i Inre hamn, Karlstad. Vårt fokus är förpackningsdesign som skapar affärsvärde för dig och din verksamhet. Men vi älskar så klart hela kundresan – från varumärkesidé och förpackningsdesign till en omfattande marknadsföringsstrategi. Vårt arbete sedan år 2000, tillsammans med vår nyfikenhet och vilja att lära oss mer om dina behov, har resulterat i framgångsrika förpackningslösningar och marknadsföringsstrategier som helt enkelt fungerar!